Запитай в експерта

Олівці для брів

Кількість продуктів: 37

Шукаєте простий і зручний спосіб підкреслити брови? Допомогти в цьому зможе олівець для брів, який дозволяє домальовувати волоски, візуально підкреслюючи брови та роблячи їх густішими. Підберіть правильний колір, який пасуватиме саме вам, і насолоджуйтеся стійким макіяжем брів. Ознайомтеся з нашими пропозиціями!

Сортування

Олівці для брів — досконала форма

Фарбування брів — один з найважливіших етапів макіяжу. Правильно нафарбовані волоски можуть підкреслити глибину та виразність твоїх очей. Щоб досягти цього ефекту, потрібна правильна косметика. 

Олівці для брів, представлені в нашому асортименті, добре справляються з цим завданням, адже це продукти з високопігментованим грифелем і кремовою, але не надто м'якою текстурою. Ними легко користуватися, а після нанесення засіб довго тримається на бровах. Завдяки цьому макіяж виглядає бездоганно протягом тривалого часу. 

Олівець для брів — на що звернути увагу при виборі?

Найкращі олівці для брів — це ті, колір яких збігається з реальним кольором волосків. Наприклад, якщо у тебе сиві брови, але ти їх підфарбовуєш, обирай олівець, який буде відповідати кольору брів після фарбування, а не до нього. Так ти отримаєш естетично привабливий результат. Крім того, дуже важливими є: 

  • форма аплікатора — олівець повинен мати тонкий кінчик, щоб можна було чітко промальовувати волоски і дофарбовувати відсутні. Якщо він буде занадто товстим, брови виглядатимуть штучно;
  • додаткові компоненти — формули олівців для брів можуть бути збагачені, наприклад, соєвою олією для додання блиску. 

Деякі виробники додають до косметики щіточку для підкручування. Це дуже корисний аксесуар! З його допомогою можна швидко розчесати волоски і позбутися надлишків продукту. 

Олівці для брів — як ними користуватися?

Фарбувати брови олівцями для брів досить просто, адже немає ризику створити пляму! Ти сама контролюєш "силу" лінії — залежно від того, наскільки сильно ти притискаєш олівець до шкіри. Ось чому цей продукт також ідеально підходить для візажистів-початківців. Проте як же ним користуватися? 

  • Почни з прочісування брів, щоб побачити, де є ділянки, які потрібно заповнити.
  • Потім зроби короткі вертикальні рухи вздовж всієї брови — лінії повинні бути спрямовані в тому ж напрямку, в якому ростуть волосинки;
  • Не забудь зробити початок брів світлішим, а кінець — темнішим. Це надасть їм об'єму. 
  • Наостанок зафіксуй брови гелем, щоб макіяж виглядав бездоганно протягом усього дня. 

Переглянь наш асортимент та обери олівець для брів, завдяки якому твої брови виглядатимуть виразнішими та густішими.

Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel