Запитай в експерта

Догляд за нігтями

Кількість продуктів: 10

Окрім фарбування нігтів, важливим є також догляд за ними. Кондиціонери, олії, креми та зміцнювачі — це продукти, які допоможуть підтримувати нігті в ідеальному стані. Їхні формули багаті на компоненти, які живлять і зміцнюють нігтьову пластину. Використовуйте їх регулярно і насолоджуйтеся вражаючими результатами!

 

Сортування

Доглянуті руки, м'яка, гладенька шкіра мають гарний вигляд з такими ж охайними нігтями. Часті манікюри з гель-лаком, гелеве нарощування або традиційне фарбування нігтів і зняття лаку можуть призвести до ослаблення нігтьової пластини. Пошкоджена нігтьова пластина має характерні ознаки розшарування, лущення та крихкості. Правильний догляд за нігтями допомагає підтримувати їх у хорошому стані. Вони стають твердими та стійкими до зовнішніх факторів.

Як доглядати за нігтями?

Живлення, регенерація та зміцнення пластини - ключові елементи догляду. Використання відновлювальних лаків для нігтів у щоденному догляді або раз на кілька днів є ефективним рішенням для відновлення нігтів або підтримки їхнього здоров'я та запобігання ламкості. Якщо ви використовуєте засоби з пензликом-аплікатором, просто нанесіть тонкий шар засобу на нігтьову пластину і дайте йому висохнути. Залежно від рекомендацій виробника, засіб слід змити через кілька днів і нанести повторно. Водночас між нанесеннями укріплюючих, зміцнюючих лаків і регенеруючих баз також варто робити масаж продуктами з кремовою формулою. Такі засоби слід наносити на чисту і висушену нігтьову пластину щодня.

Відновлювальні компоненти в засобах для догляду за нігтями

Чимало інгредієнтів мають властивості, які допомагають підтримувати нігті в гарному стані та доглядати за їхнім зовнішнім виглядом. В основі їхньої дії лежить регенерація, зміцнення та загартовування пластини, а також надання їй блиску та заповнення дефектів. До таких компонентів відносяться:

  • нітроцелюлоза - утворює на нігтях зміцнюючий, загартовуючий шар, надаючи їм блиску
  • екстракт листя гінкго - сприяє підтримці рівномірного кольору нігтів
  • арганова олія - зволожує, підвищує стійкість нігтів до розшарування та пошкоджень
  • гідролізований кератин - відновлює пошкоджені нігтьові пластини, має зміцнювальну та регенеруючу дію
  • олія ши - живить, регенерує та надає нігтям блиску
  • бджолиний віск - регенерує пошкоджені нігті, змащує та надає їм блиску
  • екстракт насіння селери - надає нігтьовій пластині блиску, зміцнює її та підвищує стійкість до пошкоджень
  • вітамін Е - регенерує, покращує блиск і зміцнює нігтьову пластину.

Бренди відновлювальних лаків і кондиціонерів для нігтів

Якщо ви не знаєте, який засіб для догляду за нігтями обрати, ви можете ознайомитися з асортиментом нашого магазину і вибрати відповідний косметичний засіб для ваших потреб. Наприклад, бренд Paese має у своєму портфоліо лаки та кондиціонери, орієнтовані на конкретні потреби: лак для ламких нігтів, після гібридного манікюру, для тонких нігтів, для знебарвлених нігтів, кондиціонер для стимулювання росту нігтів, а також засоби для зміцнення нігтів та інші. Також на нашому сайті ви знайдете інші бренди, які пропонують креми та олії для нігтів, тож обирайте потрібний засіб і насолоджуйтесь доглянутими нігтями. 

Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel