Запитай в експерта

Засоби після засмаги для тіла

Кількість продуктів: 10

Почервоніла, стягнута та подразнена шкіра тіла після засмаги? Спеціальні засоби після засмаги можуть допомогти! Їхні формули часто кремові або гелеві, багаті на заспокійливі та зволожувальні компоненти. До складу таких косметичних засобів часто входить алое — добре відомий заспокійливий компонент. Подбайте про свою шкіру після засмаги і забудьте про дискомфорт!

Сортування

Літо - це пора, яка асоціюється з сонцем, спекою, відпочинком і, звичайно ж, засмаглим, бронзовим тілом. Довгі години, проведені на пляжі, на екскурсіях, легкий одяг, що відкриває тіло - це справжній атрибут теплих днів. Однак іноді, при надмірному, занадто тривалому впливі ультрафіолетового випромінювання, виникають подразнення і сонячні опіки. У таких випадках варто якнайшвидше заспокоїти та регенерувати пошкоджену шкіру, щоб відновити її баланс та гідроліпідний бар'єр. Саме тут у нагоді стає косметика після засмаги.

Особливості засобів для тіла після засмаги

Засоби для догляду за шкірою після засмаги розроблені з використанням інгредієнтів, які мають заспокійливу дію і сприяють регенерації шкіри, що надзвичайно важливо при подразненні. Швидке відновлення пошкодженої шкіри та заспокоєння больових відчуттів, що виникають внаслідок засмаги, є запорукою успіху. Лише правильно і відносно швидко реагуючи, можна значно скоротити процес регенерації шкіри і зменшити дискомфорт, пов'язаний з відчуттям печіння. У гелях і лосьйонах для тіла після засмаги ви знайдете такі інгредієнти, як:

  • алое вера - ефективно заспокоює шкіру, має протисвербіжну дію, сильно зволожує, підтримує регенерацію пошкоджених клітин шкіри та має антиоксидантну дію;
  • екстракт центелли азіатської - цінний компонент у догляді за чутливою та схильною до подразнення шкірою. Виявляє протизапальну дію - заспокоює подразнення та почервоніння, зменшує свербіж. Крім того, підвищує рівень зволоження шкіри та сприяє виробленню колагену;
  • екстракт огірка - має зволожуючу дію, заспокоює подразнену шкіру і знімає запалення;
  • алантоїн - сприяє регенерації шкіри, заспокоює подразнення, зволожує і має протизапальну дію;
  • олія чайного дерева - має антибактеріальну та протизапальну дію;
  • олія ши - змащує, живить і захищає від втрати води з епідермісу;
  • олія конопляного насіння - має протизапальну дію, а також робить шкіру м'якою.

Як правильно використовувати засоби для тіла після засмаги?

Правильне нанесення та використання засобів для догляду за тілом після засмаги — ключ до отримання максимального ефекту. Рівномірно нанесіть засіб на всі ділянки тіла, на яких відчуваєте дискомфорт після засмаги. Однак уникайте нанесення на пошкоджену шкіру або пухирі, оскільки це може посилити подразнення. Для додаткового охолоджуючого ефекту можна зберігати деякі продукти, наприклад, гель алое вера, в холодильнику. 

І навіть після того, як видимі ознаки сонячних опіків загоїлися, продовжуйте користуватися засобами після засмаги. Це допоможе відновити баланс вологи в шкірі та сприятиме загальному здоров'ю шкіри. 

Пам'ятайте, що правильний догляд після засмаги - це не лише про швидке загоєння; він сприяє довготривалому здоров'ю вашої шкіри, допомагає їй відновитися та готує її до майбутнього перебування на сонці.

Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel