Запитай в експерта

Спреї для тіла

Кількість продуктів: 18

Це косметичні засоби, форма нанесення яких робить догляд за шкірою простішим та ефективнішим. До складу спреїв можуть входити різні речовини, зокрема зі зволожувальними та заспокійливими властивостями, а також сонцезахисні фільтри, завдяки яким спрей додатково захищає від сонячних променів. Ознайомтеся з нашим асортиментом спреїв і урізноманітніть свою рутину догляду за тілом!

Сортування

Миттєва свіжість за допомогою спреїв для тіла

Швидкий догляд за шкірою? Немає нічого простішого. За допомогою спрею для тіла тобі вдасться миттєво освіжити, зволожити або заспокоїти шкіру. Це ідеальний варіант, якщо у тебе мало часу і ти не хочеш витрачати його на нанесення лосьйону чи крему. 

Які компоненти входять до складу спреїв для тіла?

Призначення продукту зазвичай визначається його складом. Найчастіше, спреї для тіла містять заспокійливі, зволожувачі компоненти, сонцезахисні фільтри, а також засоби для бронзування та освітлення шкіри:

  • сквалан — має зволожуючу та пом'якшувальну дію, а також відновлює гідроліпідний бар'єр і прискорює регенерацію шкіри;
  • УФ-фільтри — захищають шкіру від шкідливого впливу сонячних променів та мають антивіковий ефект;
  • вітамін Е — це потужний антиоксидант, що, відповідно, запобігає передчасному старінню шкіри;
  • дигідроксиацетон — бронзуюча речовина, яка надає ефект здорової засмаги;
  • алое вера — зволожує та заспокоює подразнену шкіру і сприяє її регенерації;
  • освітлюючі частинки — додаються до косметичних засобів, аби забезпечити ефект гарно освітленої, світловідбиваючої шкіри;
  • гідролати — це квіткова або рослинна вода, яка є на 100% натуральною. Залежно від рослини, з якої її видобувають, вона проявляє відповідні властивості, найчастіше гідролати зволожують і заспокоюють шкіру та мають протизапальну дію.

Спреї призначені виключно для використання влітку?

Завдяки освіжаючому ефекту, який особливо необхідний у спекотну погоду, вони зазвичай асоціюються з літом. Однак спреї можна використовувати протягом усього року. Адже найголовніше — це їхнє призначення. Ті, що спрямовані на зволоження, заспокоєння подразненої шкіри та зміцнення захисного бар'єра, варто використовувати в будь-яку пору року. У лінійці бренду Bioderma є спреї, які неодмінно заспокоять подразнену та пошкоджену шкіру. Бренд Hagi має гарний, освітлюючий спрей для тіла з золотистими частинками. А St. Moriz пропонує бронзуючі засоби для здорової, рівномірної засмаги, при тому, що Australian Gold має унікальні гелі-спреї для засмаги, забезпечуючі захист від сонця. 

Спреї з приємним ароматом

Для багатьох людей надзвичайно важливим є запах косметичного засобу. Коли високоефективний продукт додатково гарно пахне, його використання стає набагато приємнішим. Косметику з унікальними, вишуканими ароматами пропонує бренд Hagi. У нього представлені бронзуючий спрей з пряним ароматом та освітлюючий — що поширює приємний цитрусовий відтінок.

Який спрей для тіла обрати?

Якщо перед тобою стоїть питання, який продукт краще придбати, варто знати його призначення.

  • Зволоження — засоби підійдуть для всіх типів шкіри, незалежно від пори року. Це хороший варіант, коли у тебе немає часу на нанесення лосьйону, проте ти хочеш отримати швидку та ефективну дію.
  • Заспокоюють/знімають подразнення — це чудовий вибір для спаленої сонцем шкіри, а також шкіри з подряпинами та почервоніннями. Цей тип спрею найчастіше має форму дуже тонкого розпилення, яке м'яко лягає на тіло, не викликаючи додаткового подразнення.
  • Сонцезахисний — практичне рішення для максимально швидкого нанесення SPF на шкіру. Варіант як для щоденного використання, так і протягом дня на пляжі, коли повторне нанесення засобу є необхідним.
  • Бронзування — засоби, що надають шкірі відтінок засмаги. Ці продукти надають більш легкий ефект, ніж автозасмага, що робить їх хорошим варіантом для тих, хто хоче отримати ледь помітний ефект.
  • Освітлюючі — спреї з блискучими частинками. Їх основна функція — прикрашати. Вони чудово підходять у випадках, коли ти хочеш, щоб твоя шкіра сяяла. До того ж, вони досить часто збагачені зволожуючими компонентами.
Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel