Запитай в експерта

Тінти для губ

Кількість продуктів: 321

Тінт – це рішення для прихильниць стійкого макіяжу губ. Він нагадує фарбу, яка залишає на губах інтенсивний пігмент на кілька годин. Перегляньте, які відтінки представлені в нашому магазині!

Сортування
кількість продуктів: 120/321

Не подобається блиск або відчуття липкості помади, проте ти хочеш виділити губи та надати їм красивого кольору? Обирай тінт для губ! Це флюїд з рідкою, легкою консистенцією, яка вирізняється своєю незвичайною формулою. Вона містить пігменти, які при нанесенні проникають у поверхню шкіри і забарвлюють її на тривалий час. Після нанесення засобу губи залишаються гладкими, м'якими і… сухими. Тому ти зовсім не відчуватимеш, що на твоїх вустах щось є. 

Тінт для губ — в чому його особливість?

Lip tint має дуже стійку формулу, тому макіяж виглядає чудово навіть через кілька годин. Якщо ти шукаєш засіб, який надовго зафарбує твої губи і не зітреться протягом дня, тоді це саме той продукт, який тобі потрібен. Крім того, тінт:

  • доступний у широкій палітрі кольорів — від елегантного нюдового до класичного червоного та яскраво фіолетового;
  • містить інгредієнти, які допомагають доглядати за шкірою — наприклад, у формулі ти знайдеш сквалан, який допомагає зволожувати та живити губи. До складу також можуть входити рослинні екстракти, наприклад, лаванди, що сприяє регенерації епідермісу, або розмарину, що допомагає нейтралізувати вільні радикали;
  • має зручну упаковку з аплікатором — за допомогою нього можна легко нанести продукт на губи і насолоджуватися красивим ефектом без необхідності використання додаткових інструментів або пензликів;
  • добре пігментований — достатньо одного дотику аплікатора, щоб покрити губи ідеальним кольором. 

Тінтом також можна користуватися як праймером під помаду. Інгредієнти, що входять до його складу, допоможуть надовго зберегти гарний колір твоїх губ. 

Корейський тінт для губ — найкраща косметика

Тінт найбільше асоціюється з корейським макіяжем, де почервоніння вуст делікатно підкреслюється, а контур губ — димчастий та нечіткий. Якщо тобі подобається такий ефект або ж ти просто любиш корейську косметику, тоді в асортименті Cosibella ми підготували для тебе величезний вибір тінтів таких брендів, як Amuse, Clio, Etude House, Peripera, Rom&nd, Unleashia та багатьох інших. 

Спробуй тінт у своєму макіяжі і виглядай бездоганно цілий день — незалежно від того, що ти робиш, їсиш чи п'єш.

Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel