Запитай в експерта

Хайлайтери для обличчя

Кількість продуктів: 37

Хайлайтери використовують для виділення світлих точок на обличчі, таких як вилиці, надбрівні дуги або кінчик носа. Досягнутий ефект може бути ледь помітним або інтенсивним, залежно від фінішу хайлайтера. Обирайте свій засіб, який підкреслить вашу красу!

Сортування
  • 1
  • 2
кількість продуктів: 30/37

Тобі подобається ефект шкіри, яка ніжно переливається в сонячному світлі? Хочеш досягти його в будь-яку пору року? З цим чудово впорається хайлайтер! Це продукт, наповнений частинками, які відбивають світло і надають твоєму обличчю витонченого, природнього сяйва. За допомогою нього можна підкреслити такі зони обличчя, як вилиці та кінчик носа. 

Крім того, хайлайтер стане у нагоді, якщо ти бажаєш візуально збільшити губи, зробити погляд яскравішим чи створити ефект “омолодження” обличчя! Тож це справжній must-have для кожної любительки макіяжу. 

Які хайлайтери ти можеш знайти в нашому асортименті?

Після нанесення на шкіру хайлайтер повинен наче розчинитися в ній — в ідеалі він має бути помітним лише при попаданні світла на обличчя, але при цьому блиск повинен виглядати природньо. Щоб досягти такого ефекту, потрібно правильно підібрати косметичний засіб. У нашому асортименті ти можеш знайти хайлайтери у вигляді пудри, а також розсипчастої та рідкої форми. Вони відрізняються не тільки способом нанесення, але й призначенням.

Кам'яний хайлайтер

Порошкоподібний або пресований хайлайтер — це лише твій вибір. Його перевагами є те, що:

  • Він дуже легкий у використанні. Як наносити пресований хайлайтер? Просто розітри поверхню засобу кінчиками пальців або пензликом, а потім втирай його в потрібні ділянки обличчя. Насиченість "сяйва" можна регулювати, наносячи кілька шарів продукту.
  • Він буває різних відтінків. Це дозволяє підібрати косметичний засіб, що ідеально пасуватиме до твого кольору шкіри, та досягти природного ефекту. 

Кам'яні хайлайтери підходять для більшості типів шкіри. Однак варто бути обережними з їх застосуванням, якщо у тебе шкіра, схильна до акне. Ці косметичні засоби можуть підкреслити дефекти на обличчі.

Пудрові хайлайтери

Більшість хайлайтерів у сипучій формі є мінеральними продуктами. Вони містять складники, які допомагають м'яко освітлити шкіру і створити шовковистий, гладкий фініш. Їхньою перевагою є дуже легка текстура, яка дозволяє досягти природного ефекту навіть новачкам у макіяжі. 

Сухі хайлайтери слід наносити пензлем з короткими, компактними щетинками. За допомогою цього аксесуару ти зможеш точно нанести засіб на потрібні ділянки тіла і легко поєднати його з пудрою або бронзатором. Так тобі вдасться досягти плавних переходів. 

Рідкий хайлайтер

Рідкий хайлайтер відрізняється своєю оксамитовою консистенцією, в результаті чого легко проникає в шкіру і добре поєднується з тональним кремом. Тому він не накопичується в порах і не підкреслює недоліки. Такий косметичний засіб ідеально підходить для проблемної шкіри обличчя, наприклад, з акне або сухою шкірою. 

Як і де наносити хайлайтер на обличчя? 

Хайлайтер слід наносити не тільки на вилиці, а й на носову частину, ніс, куточок ока і під брови, тобто у ділянках, де ти хочеш зробити акцент. Його потрібно нанести пензлем або пальцями і розтушувати круговими рухами, щоб він змішався з іншою косметикою.

Правильно підібраний хайлайтер додасть твоєму обличчю здорового сяйва. Тож не зволікай — спробуй нашу косметику та знайди ідеальний продукт для себе.

Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel